Prodej bytu 4+1 Anežky České, Krásné Březno

Cena: 3 090 000 Kč
Financování:na hypotéku za 13 308 Kč měsíčně
Druh: byt 4+1
Typ: prodej
Okres: Ústí nad Labem
Lokalita: Ústí nad Labem
Ulice: Anežky České
PENB: C
Aktualizace: 25.10.2023 14:00
Číslo zakázky: 2344
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Počet pater: 7
Patro: 4
Postaveno z: panel
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Exkluzivně nabízíme k prodeji prostorný byt 4+1 s lodžií v osobním vlastnictví o podlahové ploše 89m2. Byt se nachází v 5. NP revitalizovaného panelového domu s výtahem.

Byt je vhodný jak pro početnou rodinu s dětmi, které poskytne pohodlné bydlení tak i jako výborná investiční příležitost díky vysokému nájemnímu výnosu, který byt v současné době generuje. Tato nemovitost je kompletně vybavená - veškeré vybavení, které na fotografiích vidíte v bytě zůstává včetně hodnotného křišťálového lustru a solária.

Dalším plusovým bodem tohoto bytu je umístění v klidné lokalitě s parkováním přímo před domem a výhledem do parku plného zeleně. V této lokalitě můžete těžit z občanské vybavenosti, která nabízí mateřskou školku, školu, sportoviště, poštu, lékaře, MHD i obchody veškerého sortimentu včetně lékárny.

V případě zájmu mne kontaktujte, bytem vás ráda provedu a zařídím full servis včetně financování.
Realitní makléř:

Andrea Haklová
tel: 777 207 869

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 621 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop